sunnuntai 11. helmikuuta 2007

Good charlotte




Good Charlotte a`la apso

1 -2 kääretorttua

400g tuorejuusoa

2 dl tomusokeria

2 dl kuohukermaa

130g valkoistasuklaata

½ dl cointreauta

4 liivatelehteä

1. Vuoraa pyöreäreunainen kulha kelmulla(voitele kulho rasvalla niin kelmu tarttuu)

2. Leikkaa kääretortut ohuehkoiksi viipaleiksi ja asettele ne vuoan pohjalle ja reunoille.

3. Laita liivatteet kylmään veteen likoamaan.

4. Notkista tuorejuusto ja lisää tomusokeri ja sulatettu suklaa

5. Vaahdota kerma puolikovaksi ja kääntele varovasti joukkoon.

6. Kuumenna cointreau kattilassa ja lisää lionneet liivatteet.

7. Kaada liivateseos ohuena nauhana koko ajan sekoittaen täytteeseen

8. Kaada täyte torttu viipaleiden päälle ja anna hyytyä kylmässä.

 

TIPS: Voit käyttää esim. appelsiinilla maustettua tuorejuustoa. Suklaata voisi käyttää enemmänkin.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti