sunnuntai 11. helmikuuta 2007

Joulun hedelmäkakku



Joulun hedelmäkakku a`la apso

 225g margariinia

3 dl sokeria

4 munaa

4 ½ dl vehnäjauhoja

1 tl leivinjauhetta

1 tl piparimaustetta

ripaus suolaa

1 ½ dl mantelirouhetta

1 dl rusinoita

1 dl kuivattuja hedelmiä esim. appelsiinin kuoripaloja + sukaattia

125g(19 kpl) cocktailkirsikkaa

kokonaisia manteleita vuoan pohjalle

1. Voitele suurehko kaakkuvuoka ja iske pohjan syvennyksiin mantelit

2. Sekoita jauhot keskenään ja kikkareet keskenään(halkaise kirsikat.)

3. Vaahdota pehmeä margariini ja sokeri keskenään.

4. Lisää munat yksi kerrallaan edelleen vatkaten.

5. Kääntele joukkoon kuivat aineet ja kikkareet

6. Kaada taikina vuokaan ja tasoita pinta

7. Paista 175 asteessa noin. 1 tunti 30 minuuttia.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti