lauantai 17. helmikuuta 2007

Svindal –kääretorttu



 Svindal –kääretorttu a`la apso

Pohja:

4 munaa

1 ½ dl sokeria

¾ dl vehnäjauhoja

¾ dl perunajauhoja

1 tl leivinjauhetta

1. Vaahdota munat ja sokeri.

2. Sekoita kuivat aineet keskenään ja siivilöi ne taikinaan

3. Kaada leivinpaperin päälle pellille ja paista 200 asteessa 10 minuuttia

4. Kumoa sokeroidulle leivinpaperille.

 

Täyte:

n.200g appelsiinimarmeladia

150g voita

3 dl tomusokeria

2 keltuaista

(vaniljaesanssia)

1. Levitä marmeladijäähtyneen torttupohjan päälle.

2. Vaahdota voi ja tomusokeri vaaleaksi vaahdoksi ja lisää keltuaiset edelleen vatkaten.

3. Mausta halutessasi vaniljalla.

4. Levitä tasaisesti marmeladin päälle ja rullaa torttu.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti