sunnuntai 18. maaliskuuta 2007

Nipsukakkua





Nipsu rahapussilla a`la apso



 



Mureneva suklaakakkupohja:



4 munaa



3 dl sokeria



2 ½ dl vehnäjauhoja



2 tl leivinjauhetta



100 g voita



100 g tummaa suklaata



1. Vaahdota munat ja sokeri



2. Sulata voi kattilassa ja lisää joukkoon suklaa ja anna
sen sulaa.



3. Kääntele munavaahtoon keskenään sekoitetut kuivat aineet



4. Sekoita mukaan voi-suklaaseos.



5. Kaada taikina pellille leivinpaperin päälle ja paista 200
asteessa 20 minuuttia, kumoa ja anna jäähtyä. Leikkaa levy puoliksi



6. Aseta toinen puolisko tarjoilualustalle ja sivele pintaan
200 g lakka-persikkahilloa.



7. Laita toinen levy päälle( pohja murenee 100 varmasti
mutta aseta kakun palaset levyn päälle.)



Voi-tuorejuustokreemi:



100 g voita



2 dl tomusokeria



200 g maustamatonta tuorejuustoa



130 g valkoista suklaata



1. Vaahdota voi ja tomusokeri, lisää tuorejuusto edelleen
vatkaten.



2. Sulata suklaa ja lisää jäähtyneenä vatkaten joukkoon.



3. Kuorruta kakun pinta kauttaaltaan ja pursota loput
kreemistä reunoille.



4. Koristele sulatetulla
suklaalla ja kirsikoilla





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti