keskiviikko 4. heinäkuuta 2007

Alkukakku




Alkukakku

 
Pohja:

8 munan kakkupohja. Halkaise neljään osaan.

Kostutus:

3 dl hedelmämehua

Väliin:

300 g wienermarmeladia

Täyte:

1 ½ prk Flora vispiä

300 g ranskankermaa

200 g valkosuklaata

1 ½ dl tomusokeria

1. Vaahdota Flora vispi. Vaahdota ranskankerma. Sulata suklaa ja kääntele ranskankermaa sen joukkoon, niin paljon että seos notkistuu. Kääntele notkea suklaaseos lopun ranskankerman joukkoon. Sekoita täytteeseen tomusokeri. Kääntele Flora vispi mukaan.

2. Täytä kakku siten, että kostuta pohja, laita hillo ja sitten täyte.

Päälle

2 dl kuohukermaa

23 kpl Alku-karkkeja(noin.180g ehkä?)

1. Laita ainekset kattilaan keitä kunnes seos on paksua. Kaada kakun päälle.

Reunoille:

1 ½ prk Flora vispiä

200 g valkosuklaata

1. Vaahdota Flora vispi. Sulata suklaa ja sekoita Flora vispiä ensin suklaan sekaan, jotta se notkistuu ja sen jälkeen sekoita lopun vispin joukkoon. Pursota kakun reunoille

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti